Author: anitadegaris62

och andra vilda djur amerikaner önskar

Varje år amerikaner importera lagligt miljontals vilda djur och vilda produkter. Ibland är de levande djur som är avsedda för djurparker. Ibland är de troféer från jakt eller är avsedda för vetenskapliga ändamål. Men överväldigande, de är för den kommersiella handeln rockar, skor, plånböcker, smycken och exotiska husdjur. Vissa föds upp i fångenskap. Vissa är hämtade från naturen. Här är några av de djur som importeras i det största antalet under de senaste åren.

Pythons: Reese Witherspoon var mitt framför näsan under 2011 när paparazzi fotograferade henne bär en $ 4000 python hud Chlo väska. I Kalifornien, har det varit olagligt att sälja python hud produkter sedan 1970 (men inte äger dem). fortfarande har ganska aptit för ormarna. Fish and Wildlife Service data. Reticulated pytonormar och burmesiska pytonormar är de mest populära arterna för hud produkter, och kungspyton var de mest populära arter som importeras live. Sällsynta arter, Kvinnor Parajumpers Daniela Västen Bensin Sverige Shop såsom Ramsays Python, som är i fara, importerades bor i mindre antal.

amerikanska svarta björnar: Amerikaner importerar en hel del svartbjörn nästan alla är troféer från jakt i Kanada. Mer än 72.000 svart björn troféer (vilket innebär att hela kroppar) importerades under det senaste decenniet, liksom tiotusentals tänder, klor, skinn, och skallar.

makaker: Det krabbmakak, finns i hela Sydostasien, är en av de mest populära arterna för biomedicinsk forskning, särskilt för läkemedelsutveckling och drogmissbruk forskning. Vissa länder har etablerat uppfödningsanläggningar för att leverera dessa djur till forskningsindustrin, men det finns vissa farhågor att de är faktiskt får makaker från naturen, bidrar till deras snabbt minskande befolkning.

afrikanska elefanter: Ingen överraskning här, Billiga Män Parajumpers Sista Minuten Jackor Royal Rea amerikanerna vill elefantprodukter. De allra flesta är skinn och läder objekt. Från 2005 till 2014, var mer än 12.600 hela elefant skinn importeras, plus nästan 22.000 hud bitar och 6000 liten elefant hud produkter såsom klockarmband och plånböcker. Det fanns gott om elfenben också: mer än 30.000 elfenben bitar, inklusive ristningar och smycken, och 2500 betar.

Sharks: Nästan hälften av de 5,2 miljoner hajtänder importerats under det senaste decenniet var från mako hajar. Sina långa, smala tänder säljs av grossister i bulk att göra i halsband och andra smycken. Också populära är tänder från Tjurhaj, sandtigerhaj, och även stora vita, vars befolkning är under press från kuriosa handeln. Och sedan finns det hajfenor. De flesta av denna handel är under bordet. Lagligt, men importerade amerikaner om 4200 fenor under det senaste decenniet.

kajmaner och crocs: De kommer in som skor, bälten och portföljer. Kött, skallar, och hela kroppen troféer från jakt. Tänder, svansar, och olja. lever också crocs och deras kusiner, kajmaner. Import på 7,4 miljoner av dessa djur och deras produkter under det senaste decenniet gör dem bland de mest populära av alla. De allra flesta var vanliga kajmaner, ett djur som sannolikt siffror i miljoner och är inte av bevarande oro.

Men en annan topp arter var Nilkrokodil, som jagades till nära utrotning av 1960-talet. Det är siffror har återhämtat sig, parajumpers jacka outlet men den kommersiella handeln med vildfångade Nile crocs förblir förbjudna eller hårt reglerad i de flesta länder. Mest importerade Nilkrokodil produkter kommer från produktionsdjur i Zimbabwe och Sydafrika. Stilikon Jane Birkin, namne av en av de mest eftertraktade handväska linjer av Herms, begärde att hennes namn tas bort från etiketten förra året då en PETA undersökning avslöjade allvarliga farhågor djurskydds på Zimbabwe och Texas krokodilfarm som förser modehuset .

Djuren påstås leva i överfulla, smutsiga dammar, saknar ordentlig medicinsk vård och dieter, och dödas på ett inhumant sätt. En sheriff utredning Texas gård bekräftade de flesta av PETA slutsatser, men en jury rensas gårdens anställda, rapporterade Houston Press. Herms kallade det en ‘isolerad situation’ och tydligen behandlas med den till Birkin tillfredsställelse: Billiga Män Parajumpers Sista Minuten Jackor Royal Rea I september 2015 drog hon begäran om att få sitt namn bort.

Vicuas: Det var pälsen som tog ned president Dwight Eisenhower stabschef, Sherman Adams. Den silkeslena hår av vicua, ett lamadjur som djur som lever hög i Anderna, är som kashmir till femtioelfte makt. Idag en utanför rack vicua pälsen kan kosta $ 21.000. Så när Adams accepterade en från sin vän, miljardär textiltillverkaren Bernard Gold, som bara råkade vara under utredning av Federal Trade Commission, sågs det som en muta. Adams avgick 1958.

Liksom alla djur med en produkt som är mycket eftertraktade, var vicua nästan förlorade till utrotning. Med intensiv ledning, återhämtade sina befolkningar och ullhandeln åter öppnas. Men återigen de möter hot från tjuvjakt och illegal handel. Lagligt importerade amerikaner några 4800 bitar av vicua kläder och mer än 2.000 kvadratmeters (1700 kvadratmeter) av vicua duk under de senaste tio åren.

Add a comment