Author: anitadegaris62

Barnkammare rim mardrömmar

När ett litet barn i huset, ditt liv blir oupplösligt knuten till barnvisor. Du kan fly dem. De flesta leksaker spela TENN versioner av dem. Tecknat och barn visar ring med dem. Din iPod är översvämmad med dem. Och ditt barn kan få nog av dem.

Naturligtvis är stämbanden kallas i bruk. Du sjunga dem tillsammans på väg resor (på loop). Du sjunger dem vid sänggåendet. Du sjunger dem på mamma och mig klasser. När ditt barn börjar gå till dagis, kommer hon hem nynnar dem hon lärt sig, och, naturligtvis, hamnar man nynna tillsammans.

Det är kanske den mest frustrerande sak om dessa JÄKLA låtar. När de i huvudet, fast de där för överskådlig framtid. Jag don vet om det rim och rytm eller meningslösa ord, men det är omöjligt att skaka loss dem. Jag tillbringade en vecka surr Polly Hade en Dolly som var sjuk Sick Sick. Tro mig, jag var sjuk, sjuk, sjuk i slutet också, men jag bara kunde inte sluta. Och de attackerar på de slumpvisa stunder. Jag vara en pjäs eller en middag och jag har plötsligt dig lycklig och du vet det spelar på en slinga i mitt huvud, och har den starkaste lust att börja sjunga det högt. När mina händer börjar ryckningar gå klappa, klappa och fötter börjar klåda att gå stämpel, stämpel, jag vet det dags att ge efter för earworm och gå hem (sång motvilligt hela vägen tillbaka i bilen).

Det spelar börjar på detta sätt. I början, du super upphetsad om att lära dina kid rhymes. Du tycker du dela en del av din egen barndom med henne. Första gången barnet reciterar Twinkle, du känner ditt hjärta kommer att brista med stolthet. Du tar videoklipp. Du ringer och göra henne sjunga det på telefonen för stolt morföräldrarna. Alla vänner och besökare bli fångenskap publik.

Då spänningen börjar avta lite. Du börjar märka hur mycket upprepning som finns i på bussen (runt, Billiga Män Parajumpers Sista Minuten Jackor Royal Rea runt, runt, runt och hur verserna verkar bara gå på och på (inte gasen verkligen behöver gå glug glug Du inser plötsligt att Twinkle, Baa Black får och är alla i stort sett samma melodi, Billiga Män Parajumpers Sista Minuten Jackor Royal Rea och av någon anledning, som verkligen börjar verkligen buggning dig. Rants om konkurs barnvisor är vanliga middagskonversation.

av ren tristess, börjar du uppmärksamma texterna, och du förfärad över vad du hör. Hur är det okej att sjunga glatt om lemlästa visuellt utmanade möss, till exempel? Varför ISN PETA hela detta? Hur är det fruktansvärt oansvarigt gammal dam som uppenbarligen har haft så många barn hon inte vet vad de ska göra med dem, spelar mata dem på rätt sätt, Män Parajumpers Harraseeket Jackor Rost Sverige Shop och ovanpå det hela, luktar dem runt? För att inte nämna klämma dem alla i en sko. Vad Wee Willie Winkie gör gå runt rappa på barn windows på natten? Och det bara sadistisk att sjunga en vaggvisa om ett barn rasar och allt från ett träd. Allvarligt, varför var det även på trädet topp i första hand? (Ja, jag gett det en hel del tankar. Don döma mig. Efter 300: e gång du hör en rim, är analysen den enda vägen till förnuft).

Lägga sten på börda är Youtube. Om du inte har någonsin besökt en av dess bazillion eller så barnkammarerim kanaler, bra, bra för dig. Du behöver uppenbarligen ett litet barn i ditt liv. På dessa kanaler, som min dotter besöker med religiösa regelbundenhet, du hittar några av de mest avskyvärda animation och instrumentering i det kända universum. Men det är en rant för en annan dag.

Add a comment