Author: anitadegaris62

Skodesigner Tabitha Simmons pratar fjäder inspiration

Från Beyonce och Taylor Swift, till Julianne Moore och Reese Witherspoon Tabitha Simmons skor har burits av några av de mest kända fötter i världen.

Men det spelar ingen betyda den brittiska sko designer är över tanken på att träffa henne mindre kända skor fans. Egentligen är det tvärtom.

älskar att träffa kunder, säger hon. skorna komma till liv och hur folk stil dem är min favorit del av jobbet. Med solen i förväg av hennes träffas och hälsar händelse i Holt Renfrew Vancouver på torsdag den 5 maj Simmons talade våren inspiration, hennes mål kund och hennes favorit säsongs stil.

Q. Vad först drog dig till sko design?

A. Jag hade en stor passion för skor så länge jag kan minnas. När jag arbetar på photoshoots som en stylist, skor Billiga Män Parajumpers Superlätta Perfekt Västen Svart Sverige är en mycket viktig faktor för mig som de definierar utseendet och karaktären av flickan. När jag började forska processen för skotillverkning, jag älskade de olika stegen från skiss till (prototyp) till färdig produkt.

Q. Några av dina skor kan verkligen bäst beskrivas som skapelser som många av de mönster har intrikata utsmyckningar. Har du avsiktligt anges för att utforma wearable konst snarare än bara skor?

S. Nej, i allmänhet gör jag inte, men jag älskar att titta efter inspiration och med sofistikerade och feminina detaljer om mina skor.

Q. Var får du din inspiration?

A. Jag får min inspiration från allt. Det kan vara från ett konstverk, möbler eller mina resor.

Fråga: Hur skulle du beskriva bitarna i ditt senaste versionen?

A. För våren / sommaren insamling, var jag inspirerad av en engelsk trädgård fylld med olika typer av blommor. Hermione äng i naturlig linne, som är en klassisk stil i mina samlingar, är det perfekt illustration av hur min inspiration översatt till design.

Q. Har du en favorit sko stil från våren / sommaren lanseringen i så fall varför?

A. En av mina favorit skor den här säsongen är Vera Blossom. Denna stil är Billiga Män Parajumpers Superlätta Perfekt Västen Svart Sverige för dag till natt dressing.

Q. Vem är Tabitha Simmons kund? Har du ett mål i åtanke, eller är det egentligen bara någon som älskar rolig skor?

A. Jag tror att min kund är någon som är verkligen intresserad av mode, men också uppskattar kvalitet, tidlösa bitar. Mina skor bär på säsong efter säsong.

Q. Vad gör Kanada en bra marknad för dina skor?

A. Jag är verkligen glad för mina skor att vara representerade i Kanada. Kunden är mycket mode framåt och det finns en hel del spänning kring varumärket.

Q. Slutligen har du samlat en internationell följande för din linje. Och du har redan vågat ytterligare in tillbehör med påsar. på torsdag maj 5.

Add a comment