Author: anitadegaris62

Vad det är att satsa allt du äger på röd

Det är vad de flesta spelare drömmer om: Ultimate Bet. Folk säger att du kan aldrig slå oddsen och de är rätt. Men det finns ett sätt du kan göra det. Satsningen för att avsluta dem alla: röd eller svart.

Det hela började i puben. Jag drack med mina vänner när en av dem sa ‘skulle det inte vara bra om vi gick till Las Vegas och satsa allt på en spin’. Vi hade en av de drink drivs konversationer som verkar som en bra idé då.

sedan nästa dag jag tänkte på det mer. Det fick under min hud. Jag tänkte vad en fantastisk upplevelse det skulle vara. På den tiden jag inte var gift, hade jag inte har några barn, jag var helt enkel. Det var nu eller aldrig.

på ganska mycket varje steg alla jag kände att det var bara en dum sak att göra. Min mamma uppenbar sa att det var en dum idé och att jag skulle slå sig ner. Min far var exakt densamma.

Jag började sälja allt jag ägde. Jag hade inte ett hus, men jag hade cirka 10.000 sparat. Jag hade en Rolex, en BMW, golfklubbor alla dessa flashiga objekt som var de yttre tecknen i mitt enda liv. De hade alla att gå.

jag auktioneras de dyrare objekt och höll en bil boot rättvist för de andra små saker. Vissa sentimentala saker gick som min första XI skola cricket bygel och två fotbolls band. De är de tre punkter jag mest beklagar att sälja.

Efter sex månader var jag redo att gå. Genom denna punkt saker hade eskalerat och Sky filmade min resa. Jag ledde ut till Vegas äger ingenting i en smoking som jag hade hyrt.

Kvällen innan jag sov som en absolut barn. Det fanns ingen som helst oro. Tänker tillbaka verkar galet, men jag var så övertygad om att jag skulle vinna. Jag bokstavligen gå ner dit för att samla mina vinster.

På morgonen gick jag ner till Plaza Casino och Hotel. Jag hade trådbundna 76.840 över från Storbritannien och när jag kom dit de gav mig en stor marker.

På denna punkt jag visste inte om jag skulle gå för rött eller Män Parajumpers Gobi Skinnjackor Svart Sverige. Jag hade ännu inte bestämt. Jag hoppades för något slags gudomlig inspiration men det skedde inte.

Ashley Revell med chips totalt 76.840 innan hans en utanför Las Vegas satsning

När jag kom till bordet killen förklarade: Billiga Kvinnor Parajumpers Denali Jackor Sand ‘Se, Män Parajumpers Gobi Skinnjackor Svart Sverige när jag snurrar bollen om det går runt mer än tre gånger innan du säger rött eller svart är det en no bet’.

Plötsligt började han snurra bollen runt. Det första som kom in i mitt huvud var rött, så jag sköt bara alla mina marker framåt.

Det spin var den mest fantastiska ögonblicket i mitt liv. Det är en clich men tiden fick stå stilla. Det var bara fylla lugn eftersom jag hade gjort allt det hårda arbete.

Allt hade alla sålts. Jag hade inga ägodelar. Jag hade beslutat om att gå rött eller svart. Det fanns inga fler beslut för att göra det var en fullständig känsla av frihet.

Bollen slags bobbled runt och sedan landat i vad jag trodde var röd men det försvann något ur sikte. Jag såg mig omkring och, Billiga Män Parajumpers Sista Minuten Jackor Royal Rea när hjulet snurrade tillbaka i sikte, där det vilade i nummer sju. Röd.

Det fanns några människor tittar på och de bröt. De jublade och jag jublade. Någon körde på med en flaska champagne och alla firade. Mina vänner och familj var där kommer vilda. Jag hade vunnit 153.680. Det var bara en galen tid av fullständig lycka.

Det var tillbaka i april 2004. Sedan dess har min livsstil har helt förändrat. Jag är nu ganska tråkigt. Jag dricker puben över vägen. Hela erfarenheten lärt mig vad som verkligen är viktigt i livet är inte Rolexes eller flash bilar, men sentimentala saker.

När jag kom tillbaka hem jag köpte en behandling för mig men en resa runt i Europa på baksidan av en motorcykel. På den resan träffade jag en flicka i Holland. Jag tog henne tillbaka till England med mig, vi gift och nu har vi fått två barn. Man kan säga att jag har min insats för att tacka för att hitta mig en fru.

Add a comment