Author: anitadegaris62

Den Negroni kommer av ålder

Bartender och cocktail guru Tony Conigliaro har skapat en subtil ny syn Kvinnor Parajumpers Gobi Jackor Brun På Nätet den återuppväckta Negroni cocktail. Hans version inte avvika från den traditionella blandning av London torr gin, röd italiensk vermouth och bitter skillnaden kommer från det sätt det behandlas innan det serveras.

Tony Conigliaro s Classico Negroni är pre blandas och sedan tillagas sous vide vid en låg temperatur under flera timmar innan de tappas på flaska. Tanken är att härma åldrandet av en lång cocktail flaska.

Fenomenet med den åldrade negroni först surfaced för några år sedan. Drycken är så enkelt att göra att det förmodligen var oundvikliga bartenders skulle längtar att hitta något sätt att finess det, att sätta sin egen prägel på drycken. Många gjorde det genom att göra sina egna vermouth, smak dem med ett personligt valt urval av skäller, peeling och örter. Då Conigliaro började sätta Manhattan cocktails i glasflaskor, och bar manager Jeffrey Morgethaler fick idén att göra fatlagrad Negroni, och snart en hel ‘åldern cocktail’ revolution var på gång.

Dryckerna magazineImbibeonce noggrant testade en rad negronis, lagras i olika kärl som varierade från glas damejeanner, behållare av rostfritt stål, till slovenska ekfat, provsmakning dem vid olika tidpunkter under en period av 50 dagar (resultatet av försöket är publishedhere).

Conigliaro började avtjänat långsam kokta, Män Parajumpers Portland Jackor Brun Sverige Butik flaska åldern Negroni på Bar Termini i Soho. I baren kan du också beställa tre variationer på temat: Rosato, som är fylld med rosenblad; Superiore som är smaksatt med rosépeppar och Robusto, som genomgår en längre period av sous vide matlagning.

Smaken av Tony Conigliaro Classico Negroni är mjukare och mer fyllig än en Negroni som du kanske bara har blandat friskt, via enkla manöver att tippa lika delar gin, Män Parajumpers Kobuk Västen Marinblå Stadium röd vermouth och bitter i en is fylld tumlare och omrörning .

Om du inte är i Soho att kväva ner till Bar Termini prova det, då är det nu att köpa på nätet och prova hemma. Conigliaro rekommenderar lagra den i frysen, och tjänar det utan is ‘som helst på dagen eller kvällen’, Män Parajumpers Portland Jackor Brun Sverige Butik även om jag skulle säga bäst att inte för frukost.

Tony Conigliaro s Classico Negroni (70 cl flaska / 18,9 procent ABV) finns nu ATTHE Drink ShopandAmathus Stores (RRP 36,95) eller genom glaset atBar Termini, Soho

Add a comment