Author: anitadegaris62

OS ‘behöver vår spänning ‘

‘Det finns fler deltagare i skateboard än de flesta sporter så jag känner som om de (OS) behöver vår trovärdighet och de behöver vår spänning nivå i sina Summer Games’, säger Hawk.

på 3 augusti, Billiga Män Parajumpers Ugo Superlätta Jackor Röda Online avser den internationella olympiska kommittén att rösta om huruvida skateboard ‘som en del av en fem sportpaket’ kommer att vara på programmet i Tokyo. De andra sporter är karate, sport klättring, surfing och baseball / softball. Planen nu är att godkänna dem eller ingen av dem.

‘Självklart skateboard har en riktigt stark förbindelse med ungdomar och en stor Män Parajumpers Crake Jackor Brun Sverige Butik ungdoms överklagande och en passionerad följande så det är oerhört spännande och vi tror att en stor förslag för oss att ta till IOK sessionen’, sade IOK sportchef Kit McConnell.

med skateboard redan blomstrande utanför OS, Hawk sade sporten kunde fånga på med världsomspännande tittare som snowboard gjorde i vinter-OS när Shaun White började tävla i halfpipen händelse.

‘I början var snowboard kände sig mer angrep än anammat och så småningom blev höjdpunkten av Winter Games’, säger Hawk. ‘Det känns som skateboard är på den bana, men förmodligen kommer att mer omfamnade sin allra första gången ut.’

Street och parken är de två föreslagna discipliner för skateboard i Tokyo. Street skateboard på en plan terräng som gator och trottoarer blandas med trappor och räcken. Park är en kombination av gata, pool, och en liten bit av vertikal skateboard.

Om skateboard godkänns 80 idrottare ’40 Billiga Män Parajumpers Ugo Superlätta Jackor Röda Online och 40 kvinnor’ kommer att konkurrera.

‘Det är en annan fördel OS integration ger oss’, sade McConnell. ‘Detta är ett tillfälle för alla som är inblandade i skateboard att fortsätta att utveckla utbildningen och att fortsätta att utveckla testprogram. Det är inte bara en fråga om institutioner enbart prata med idrottare, det handlar om idrottsmän förstå vikten och värderingar och tala med varandra om det. ‘

Olika skateboard grupper vill styra sporten i OS 2020, men IOK sade Internationella Roller Idrottsförbund skulle vara erkänt organ.

OlympicsSign upp för Olympic e updatesNZ mest stora OlympiansKiwis I ActionSchedule Resultat

McConnell erkänt att det internationella förbundet inte har kört skateboard händelser på en hög nivå. Rullen idrottsförbund arbetat med internationella skateboard federationen att inrätta en kommitté för att hjälpa till att ställa upp hur sporten skulle köras under OS.

Världsboarding Federation är också involverade i ett ‘bemärkelse’, enligt McConnell.

‘IOK har varit inblandade i processen från början och försöka få de viktigaste aktörerna tillsammans’, sade WSF president Tim McFerran. ‘De identifierade de tre grupperna är de viktigaste aktörerna i skateboard som de ansåg vara de som är ansvariga för att organisera skateboard för OS 2020.’

McConnell sade att det redan finns planer på Tokyo handelsplatser som gör det möjligt skateboard vara ‘kom till hjärtat av staden och skapa en verkligt samband med ungdomar.’

‘De har inte det elementet. och om de kommer att få någon yngre tittare, behöver de det’, sade han.

Add a comment