Author: anitadegaris62

Klimatförändringarna rapporten konstateras vi varje producera 11 ton kol per år

Den första delen av forskning för att beräkna en carbon footprint för den genomsnittliga brittisk medborgare har detaljerade exakt miljöskador var och en av oss orsakar.

En studie av regeringen finansierade Carbon Trust sätter årliga koldioxidutsläppen från den genomsnittliga britten på 10,92 ton CO2 ungefär hälften av de 19 ton CO2 som produceras varje år av den genomsnittlige amerikanen. Forskningen visar också att vår fritid och rekreation sysselsättningar aktiviteter så olika som tittar på en fotbollsmatch eller ta en tur till havet står för de flesta av våra utsläpp, snarare än bristande isolering eller en förkärlek för 4×4 bilar.

Siffrorna publiceras vid en tidpunkt då regeringen är hårt pressad att ta fastare åtgärder mot klimatförändringen, med en rad miljöåtgärder som beskrivs av kansler, Gordon Brown, i sin pre Budget rapport denna vecka.

Individen inverkan vi gör på klimatet har tenderat att spädas av koldioxidutsläpp siffror som genereras av Office of National Statistics som detalj utsläpp vid produktionskällan el, till exempel, eller primär tillverkning. Men Carbon Trust siffror tar totala siffran för utsläpp och med hjälp av en University of Surrey modell, omfördelar dem till den grad att konsumtionen. Datan visar en årlig koldioxidavtryck för varje 11 typer av behov hos konsumenterna. Som divideras sedan med storleken av befolkningen i Storbritannien.

Nästan en femtedel av den genomsnittliga brittiska medborgarnas 10,92 ton CO2 1,95 ton är släpps ut genom rekreation och fritid: allt från semesterresor med bil och besöka ett gym, som har betydande utsläpp, en resa till ett fritidscenter där poolen är uppvärmd, tittar på TV och njuta Män Parajumpers Kavaj Jackor Salvia Rea Sverige av levande kvälls sport i strålkastare.

vikten av att minimera koldioxidutsläppen från våra hem är också förstärks av siffrorna, som visar den genomsnittliga brittisk medborgare bidrar 1,49 ton CO2 per år genom uppvärmning av hans eller hennes hem.

I den tredje kategorin är 1,39 ton CO2 som genereras av mat och catering. Som innehåller allt från utsläppen direkt genom att laga och användning i livsmedel kyl-, frysning och tillagning plus indirekta utsläpp från produktion av livsmedel och drycker produkter och tjänster. Produktionen omfattar råvara odling, förpackningar produktion, tillverkning, distribution, avfallshantering och återvinning. Tillsammans de tre kategorierna står för hälften av våra individuella koldioxidutsläpp.

Behandling av livsmedel miles, användning av effektiva kylskåp och avvisa objekt med för mycket emballage kan hjälpa men meddelandet från Carbon Trust är tydlig: vi förväntas inte att skära ut många eller alla dessa aktiviteter, men vi kan tänka mer allmänt om där vi kan minska vår klimatpåverkan. ‘Detta arbete handlar om att göra människor medvetna om att allt de gör innebär koldioxidutsläpp och inte bara flyg och värma sina hem’, säger Euan Murray, strategi ansvarig på Carbon Trust.

Det förtroende forskning återspeglar ‘Jag räknar’ etos Stop Climate Chaos organisation, vars rally på Trafalgar Square förra månaden var den största miljö protest Storbritannien har sett.

‘Cyniker successivt acceptera att enskilda åtgärder kan göra en annan när det gäller att ta itu med klimatförändringarna’, Ashok Sinha, chef för Stop Climate Chaos, sade igår. ‘Vi behöver bara titta på splittringen när det gäller effekterna av Billiga Kvinnor Parajumpers Ljus Långt Bear Jackor Tobaks Rea enskilda åtgärder och de av regeringen.’

Även enskilda åtgärder inte kan få effekten att minska flygets bränsleförbrukning och utsläpp kraftverk, ‘I Count’ kampanjens arbete har varit mycket effektiv i att kommunicera kunskap om inividual utsläppsbesparingar vi kan göra.

Till exempel kan 2kg kol sparas för varje resa under tre miles som vi gå och inte använda bilen, medan 30 kg kan sparas genom att stänga av strömmen på nätterna i ditt hus och 2,300kg genom att byta kontoret till returpapper.

fjärde i Carbon Trust lista över personliga koldioxidutsläpp är ‘hushållsaktiviteter’, där vi varje släpper ut 1,37 ton per år. Som inkluderar belysning, hushållsapparater såsom dammsugare och DIY utrustning, den el som används för att producera möbler hushålls och elektricitet som används för att skapa själva byggnaden (från att göra tegel, att leverera möbler).

Vi avger en ytterligare ton utsläpp per år genom att helt enkelt kläder och skor vi konsumerar. Siffran omfattar utsläpp från kemiska processer som används för att tillverka och transportera föremål, Billiga Män Parajumpers Sista Minuten Jackor Apelsin Sverige utsläpp från uppvärmning av vatten och våta apparater som används för rengöring, torkning och pressning kläder

Ytterligare 0,81 ton skapas genom pendling, en annan kategori i data, och 0,68 till flyget. Utbildning står för 0,49 ton, inklusive produktion av böcker och tidningar.

Den nya fotavtryck har lanserats efter forskning tidigare i år av Carbon Trust som visar att två tredjedelar av konsumenterna är Billiga Män Parajumpers Sista Minuten Jackor Apelsin Sverige mer benägna att köpa produkter och tjänster med låg klimatpåverkan.

Carbon Trust arbetar med Walkers, Trinity Mirror, stövlar och Marks \u0026 Spencer att genomföra en kol granskning av sina leveranskedjor. Men enskilda åtgärder är bara en del av att minska koldioxidutsläppen. Inneboende i ‘Jag räknar filosofi är tanken att om individer vidta åtgärder då kommer regeringar att moraliskt skyldig att följa efter.

Klicka på ikonen Adblock / Adblock Plus, som är till höger om adressfältet.

På Adblock klicka på ‘Kör inte på sidorna på den här domänen’.

Om du är privat surfning i Firefox, ‘Tracking Protection’ kan leda till att Adblock meddelande att visa. Det kan tillfälligt avaktiveras genom att klicka på ‘sköld’ ikonen i adressfältet.

Add a comment